Proiecta

Off-beat Home ucrainean cool cu ​​patru niveluri

Off-beat Home ucrainean cool cu ​​patru niveluri

Un spirit experimental umple acest apartament neconvențional pe patru niveluri la Kiev, Ucraina, proiectat și vizualizat de Sergey Makhno Architects. Interiorul este etichetat de designeri drept acel „stil modern ucrainean”, dar acest loc dă dovadă de un sentiment de răceală, care îl face să stea singur. Locuința de 200 de metri pătrați pentru doi este realizată în lut natural puternic, rafinat, în cinstea caselor de cabană din lut ancestral. Totuși, acesta nu este o colibă, ci un apartament pe patru niveluri, situat într-un zgârie-nori în centrul metropolei. Elementele din lemn masiv și pereții din gresie Tetrapod aduc și mai multă textură în interior, alunecând pe lângă operele de Adam Hall, Damien Hirst, Jean-Michel Basquiat și Brian Donnelly.

  • 1 |
În spusele designerilor: „Filozofia atelierului ucrainean - să onoreze natura, să-și amintească istoria, să iubească arta și să fii suficient de curajos”, iar acest spațiu de viață modern neobișnuit este cu siguranță o reflectare a unor noi alegeri curajoase. „Stilul interior respectă tradițiile pământului natal și nu este timid să-și accepte darurile”, reflectă creatorii, cu referire la lutul natural și lemnul care abundă în toată lumea.

  • 2 |
Pe lângă acest decor natural de scenă rustică, culorile strălucitoare și arta contemporană dau o atmosferă proaspătă și tinerețe, iar iluminatul italian scump luminează fiecare exponat. Un covor modern multicolor devine piesa centrală pentru o zonă de salon compactă, iar o piesă de artă vie intensifică intrarea. Rețineți cum argila naturală nu este retrasă doar ca fundal pentru arta din această casă, i se acordă statutul de accent complet independent.

  • 3 |
Figurine de jucărie KAWS, de Brian Donnelly, stau cu îndrăzneală pe un plint de lut format în partea inferioară a scării. Lucrările de artă circulară reprezintă un punct focal frumos pe unitatea tv.

  • 4 |
O canapea personalizată este încorporată în marginea salonului, în formă de L. Potrivirea de la margine la extremitate folosește cel mai bine suprafața podelei și oferă o estetică elegantă.

  • 5 |
Iluminarea moale scapă de marginile unui tavan acoperit cu cherestea și de un fascicul luminos suspendat peste el.

  • 6 |
Dale Sergey Makhno Tetrapod acoperă un perete cu caracter de sufragerie, cu o nuanță naturală, care arată aproape ca o pătură din tricot.

  • 7 |
Luminile pandantive de deasupra barei sunt lămpi ceramice realizate manual din Makivka de Sergey Makhno Architects; natura lor rustică completează pereții aspre de lut. Scaunele cu bare matlasate cu efect negru aduc o textură nouă, iar masa lor neagră echilibrează figurinele jucăriei KAWS din cealaltă parte a barei. O bucătărie cu un perete se execută în spatele zonei de luat masa într-un rând de unități de bază gri - cu toate acestea, există mai multe dulapuri ascunse în partea designului scării din lemn, împreună cu un cuptor integrat.

  • 8 |
O scară ușoară de lemn tăie prin pereții grei de lut.

  • 9 |
Calea de jos este așezată drept în baza de argilă pentru a integra complet cele două materiale contrastante.

  • 10 |
Se accesează o zonă de închidere a dulapurilor chiar lângă partea scării. O oglindă eliptică retroiluminată strălucește pe intrarea sa.

  • 11 |
Dulapul compact este amenajat într-un sistem de dulapuri din lemn de lumină, care include sertare, rafturi pentru haine și nișe suspendate.

  • 12 |
Un candelabru modern asigură un impact vizual instantaneu la intrarea în suita principală, iar un alt perete de Tetrapode continuă factorul wow unic.

  • 13 |
Pe lângă patul cu platformă joasă, o lampă de podea se adaugă la iluminare.

  • 14 |
Zonarea este aproape absentă între dormitor și baie, care se îmbină complet deschis - doar pardoseala marchează schimbarea de utilizare.

  • 15 |
Două chiuvete unice de baie stau chiar dincolo de o cadă independentă, prezentând un design de piedestal cu efect decădere, care merge alături de stilul decorului de înaltă textură al casei.

  • 16 |
Ușile de sticlă sigilează de pe o toaletă și o cabină de bideu. Dușul este situat în spațiul liber din jurul colțului, unde un ecran semitransluscent trece prin biblioteca de scări.

  • 17 |
Un chenar ușor curbat de cherestea înfășoară scara scării pe măsură ce atinge primul nivel.

  • 18 |
De-a lungul unei aterizări mici, treptele de scară din lemn sunt înlocuite cu trepte de sticlă transparentă care se ridică la o mică bibliotecă de acasă.

  • 19 |
Apartamentul nu avea patru niveluri inițial, dar arhitecții și-au imaginat că se poate aplica mai multă funcție pe spațiul vertical disponibil. Astfel, echipa a creat un etaj suplimentar în casa scării.

  • 20 |
Scara reamenajată a creat noi locuri în care să asambleze un dulap, o bibliotecă de acasă și o continuare a galeriei curate a proprietarilor de case.

  • 21 |
Un uimitor perete de accent cu dormitor negru umple colțul camerei de oaspeți, arătând ca o poartă în spațiu sau într-o altă dimensiune.

  • 22 |
În partea opusă a camerei, o lampă de noptieră orb strălucește de pe un raft plutitor.

  • 23 |
O lumină pandantivă de dormitor impresionantă își scade nuanța alungită de sticlă în fața peretelui tridimensional cu trăsături negre.

  • 24 |
Pereții de sticlă limpede păstrează dușul cu siguranță legat perfect de dormitor.

  • 25 |
Televizorul este deghizat în interiorul unui luciu negru care întinde lățimea camerei.

  • 26 |
Pe partea cealaltă a dușului, o lavoar este așezată pe un raft deșert, care se desfășoară perfect paralel cu raftul noptierei de pe cealaltă parte a cabinei.

  • 27 |
Fiecare plan de perete este utilizat fie pentru artă, fie pentru depozitare.

  • 28 |
Treptele de sticlă ale scării superioare permit luminii să curgă.

  • 29 |
Balustrele de sticlă fără rame completează efectul.

  • 30 |
Toate structurile care nu poartă greutate au fost eliminate pentru a maximiza spațiul deschis. Singurele uși care rămân acum în interiorul casei sunt cele care închid dormitorul pentru oaspeți, o baie de oaspeți lângă intrare, o magazie de vinuri sub scări și o ușă de ieșire la terasa exterioară de la etajul al patrulea.


Lectură recomandată:  Un apartament plin de maimuțe jucăușe și accente de cupru


Priveste filmarea: 1 Hour - Memory improvement, alertness, etc Isochronic Tones 18 Hz Pure Series (Ianuarie 2022).